Політика конфіденційності

Вітаємо на сайт tysnymob.com.ua інтернет-магазину мобільного зв'язку Тиснимоб. Адміністрація сайту піклується про захист Вашої конфіденційності та поважає її. Будь ласка, прочитайте нашу Політику конфіденційності, щоб дізнатися, як ми збираємо, використовуємо та захищаємо Ваші персональні дані, коли Ви користуєтесь нашим ресурсом.

Користуючись сайтом tysnymob.com.ua, Ви надаєте згоду на обробку та використання Ваших персональних даних відповідно до цієї політики.

Згідно Закону України «Про захист персональних даних», заповнюючи дані реєстраційної форми (або на етапі замовлення) та проставляючи відмітку про ознайомлення з даною Політикою конфіденційності та обробки персональних даних Клієнт надає згоду на обробку персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, при придбанні/використанні Послуги доступу до правової допомоги для Клієнтів.

Персональні дані, які збирає Тиснимоб

Адміністрація сайту збирає Персональні дані (дані, які можна використати для ідентифікації особи), зокрема:

  • Ваше ім'я або логін.
  • Адресу електронної пошти.
  • Контактний номер телефону.
  • Адреса для доставки (при необхідності).

Адміністрація може отримати Персональні дані, коли Ви самостійно надасте їх нам під час користування сайтом, а також з інших джерел, таких як: маркетингові партнери; соціальні мережі; Ваші друзі в соціальних мережах; від інших третіх осіб.

Як Тиснимоб використовує персональні дані

Ми використовуємо Персональні дані для надання Вам доступу до сайту та його функціоналу, а також, щоб: 

  • Виконувати Ваші запити та відповідати на Ваші запитання.
  • Інформувати Вас про нові акції, якщо Ви підписані на новини сайту.
  • Аналізувати використання сайту (аналітика).
  • Для внутрішньої звітності.

Адміністрація сайту не продає Персональні дані користувачів, а також не передає їх третім особам без згоди користувачів.

Ми маємо право вносити зміни в Політику конфіденційності. Рекомендуємо Вам перевіряти цю сторінку, щоб бути в курсі змін, пов'язаних із захистом Ваших персональних даних. 

Використання сайту неповнолітніми

Особи будь-якого віку можуть використовувати даний сайт.


Якщо у Вас виникли запитання, пов'язані з Вашими персональними даними, просимо Вас надіслати листа на електронну адресу: support@tysnymob.com.ua.